Конкурс

Історія Конкурсу виробів з чорної смородини

В Міжнародній асоціації чорної смородини у 2008 році було помічено, що в багатьох країнах існує справжнє різноманіття продуктів з чорної смородини. Тим не менш, лише деякі товари доступні на міжнародному рівні. Кожна країна, таким чином, має свої особливості споживання чорної смородини. Але асортимент товарів, доступних для кожної країни, досить обмежений.

Ось чому ми розпочали наш конкурс чорної смородини, що показати один одному, пресі та громадськості, що можуть робити переробники з чорної смородини у всьому світі! Отже, чи здивує нас Україна?

Категорії

Учасники конкурсу можуть представити стільки продуктів, скільки хочуть, у трьох різних категоріях:

  • Соки, вино
  • Харчові продукти (джеми, цукерки, пироги, кондитерські вироби тощо)
  • Здорова їжа (продукти, які спрямовані на популяризацію ЗОЖ, на кшталт фітнес-батончиків тощо)

Виберіть НАЙКРАЩЕ

До складу журі будуть входити п’ять  професіоналів з різних галузей, серед яких буде фермер або переробник, ресторатор, представник ЗМІ та по одному представнику від Асоціації «Ягідництво України» та Міжнародної асоціації чорної смородини. Кожен з них виноситиме власний вердикт конкурсантам, виходячи з загального аспекту, етикетки, змісту та смаку зразків. Потім на закритій нараді вони обератимуть одного переможця в кодній категорії та загального переможця в категорії «Інноваційний продукт»!

Крім того, всі учасники конференції зможуть також долучитися до дегустації, яка триватиме протягом усього пленарного для заходу!